LED-ljus med sensor och pilar till din elscooter

329.00kr Moms

Slut i lager

  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

LED-ljus med sensor och pilar till din elscooter

En strålkastare bestående av 64 lysdioder som automatiskt indikerar broms- och svängriktning. Lämplig för din cykel och elscooter. Glöm inte: du deltar i trafiken när du kör med din elsparkcykel. Säkerhet är prio ett!

Beskrivning

En indikatorlampa med två pilar som fästs på din elscooter varnar fordonen bakom dig för dina trafikavsikter. Denna lampa fästs med en stark silikonrem, är helt vattentät och kan monteras på både fram- och baksidan av din elsparkcykel.

Monteringsmöjligheter:

Scooterstolsbygel – om utrustad;
På din scooter från Xiaomi S1, Essential och Pro 2 elscooter-modeller, kan den här lampan enkelt fästas på stänkskyddet. För äldre Xiaomi scooter-modeller, finns det en valfri bakre nummerplåt som kan ersätta LED-strålkastarens konsol.
Främre rattstång – om det är nödvändigt att signalera till framförvarande fordon.

Du kan välja installationsplats utefter dina behov och möjligheter.

Sensorljuset fungerar på följande sätt:

Strålkastaren tänder automatiskt alla 64 lysdioder, det vill säga båda pilarna, när du börjar bromsa. Pilarna blinkar 6 gånger.
När skotern lutar 10 grader tänds pilen och synkar med svängriktningen. Pilen blinkar 6 gånger. OBSERVERA: denna funktion fungerar ENDAST när din elektriska scooter står stilla. Detta beror på att skotern inte lutar i tillräcklig vinkel för att aktivera sensorn när den är i rörelse. Därför kan du använda den här funktionen i korsningar eller vid övergångsställen. Luta skotern i önskad riktning så att rätt pil lyser.
När du kör med konstant hastighet i en rak linje kommer ljuset att projicera en av de 7 bilderna (se produktbilderna), vilket drar till sig andra fordons uppmärksamhet.
Du kan välja ett läge som använder en laser för att projicera en bild av cykeln på trottoaren bakom din skoter medan du cyklar.

Notera: Varje gång, innan du slår på denna lampa, MÅSTE din elektriska sparkcykel stå upprätt så att sensorn kalibreras rätt och pilarna väljs korrekt.

VIKTIGT: Dessa lampor är extremt starka. Titta inte direkt på dem och rikta inte ljuset direkt mot dina eller någon annans ögon.

Specifikationer:

Storlek: 71mm x 58mm x 30mm
Batteri: 1200 mAh litiumbatteri
Laddningstid: 3,5 timmar, USB-laddare
Färg: Svart
Material: Plast
Setet innehåller: en sensorlampa, en fästrem, en USB-laddare

Du gillar kanske också…

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.