Elscooter nedre varningsljus

164.00kr Moms

I lager

Elscooter nedre varningsljus
Elscooter nedre varningsljus

164.00kr Moms

  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

Elscooter nedre varningsljus

En uppsättning varningsljus (signalljus) monterade på foten av din elscooter. Setet inkluderar 2 glödlampor med batterier. Med dessa extremt starka ljus kommer du alltid att märkas på vägen!

Beskrivning

Dessa starka röda lampor som fästs på din elscooter är ett måste för din säkerheten. Varningsljusen garanterar att du alltid kommer att synas när du äventyrar med din elsparkcykel. Glödlampans robusta aluminiumkropp kommer inte att slitas lika snabbt som vissa andra elscooter-tillbehör.

Glödlamporna skruvas smidigt fast i botten av din scooter. Detta extremt starka, röda ljuset är synligt även på betydande avstånd. Lamporna har 3 lägen: två inställningar för blinkning samt ett konstant ljussken. Signallampans batterier är utbytbara. Dessa lampor fungerar också som ett designelement. Det ger andra intrycket av att just du är ett riktigt elsparkcykel-proofs!

OBS: Dessa ljus är extremt starka. Titta aldrig direkt in i dem. Rikta aldrig ljuset direkt mot någon annans öga. Den här produkten kan potentiellt rädda livet på dig eller dem du älskar.

Specifikationer:
Längd: 38mm
Bredd: 29mm
Färg på ljuset: röd
Diameter på monteringen: upp till 16mm
Batteri: CR2032, utbytbara
Kropp: aluminium
Setet inkluderar 2 varningsljus

Du gillar kanske också…

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.