Rektangulär lampa till din elscooter

68.00kr Moms

Nollställ
Rektangulär lampa till din elscooter
Rektangulär lampa till din elscooter
  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

Rektangulär lampa till din elscooter

Dessa starka röda lampor är en garanti för att du alltid kommer att synas när du kör elscooter. Lampans robusta aluminiumkropp kommer inte att slitas ut i första taget.

Låt oss introducera en LED-lampa som kan monteras nästan var som helst på just din elscooter. Setet innehåller 1 glödlampa, 2 monteringsgummin och en USB-laddningskabel. Nu blir du synlig på vägen även på natten och under vintern. Bra va?

Beskrivning

En elscooter som är utrustad med ett starkt ljus blir säkrare under nattetid. Dessa lampor, designade för att passa de flesta elsparkcyklar, är extremt starka. De kan monteras på styret, stången eller bakgaffeln på din scooter.

Denna signallampa är tillverkad av extra stark plast och är resistent mot fukt. Ljuset kan korrigeras genom 4 blixtlägen. Tillgängliga glödlampsfärger: röd, blå eller vit. Lamporna är lätta att montera, laddar snabbt och håller länge. De ger också din elsparkcykel från Xiaomi, Ninebot eller Kugoo ett intressant, iögonfallande utseende. En proffsig look, helt enkelt!

OBSERVERA: Ljuset som strömmar ut från dessa lampor är extremt starkt. Undvik kontakt med ögonen. Rikta den aldrig mot någon annans ögon! Ladda inte batteriet mer än 5V!

Tekniska specifikationer:

Diameter på monteringen: 12-33mm
Batteri: 200mAh Li-Poly återuppladdningsbara batterier (5V)
Laddningstid (fulladdad): 30-60 min
Lysande flöde: 15 lm
Färg på ljuset: röd, blå, vit
Ljusets varaktighet: 3-13 hours (beror det valda ljusläget)
Fuktresistent: Ja
Setet inkluderar: 1 glödlampa, 2 monteringsgummin, laddningssladd (USB)

Du gillar kanske också…

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.