Ventiladapter

43.00kr Moms

I lager

Ventiladapter
Ventiladapter

43.00kr Moms

  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

Ventiladapter

Den böjda ventiladaptern gör att du kan använda vilken pump som helst för att blåsa upp dina elscooterhjul. Adaptern förhindrar att luft kommer ut ur däcket.

Produkten passar till följande elscootermodeller – XIAOMI: M365, PRO, PRO2, 1S, Essential

Beskrivning

Håll dina däck pumpade med den här universella ventiladaptern för din elscooter. Den gör att du kan använda vilken pump som helst för att få luft i dina däck, utan att behöva köpa extra pumpar.

Adaptern är böjd i 90 grader. Detta hjälper dig att komma åt alla ventiler på hjulen, även om de är placerade på en svår plats. Detta är särskilt viktigt för framhjulet på din elscooter – luftventilerna är vanligtvis mycket svåra att komma åt där. Kurvan på den här adaptern löser det problemet omedelbart.

Ventiladaptern är liten, endast 52 mm lång. Dess ljusa, metalliska guldfärg hjälper dig att hitta den. Ventilens mekanism låter inte luften komma ut ur däcket, vilket gör pumpning till en mycket enklare uppgift.

Flexibilitet! Håll dina däck friska och fulla med luft, och gör din elsparkcykel säkrare. Spendera inte för mycket pengar på extra pumpar – använd ventiladaptern!

Produkten passar till följande elscootermodeller – XIAOMI: M365, PRO, PRO2, 1S, Essential

Mer information
Vikt 0.017 kg
Dimensioner 4.3 × 1 × 1 cm
RESERVDELSGRUPP

Passar för modeller:

, , , , , , , , , , ,

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.