Xiaomi elscooter punkteringsfritt däck 8½ tum

213.00kr Moms

Slut i lager

  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

Xiaomi elscooter punkteringsfritt däck 8½ tum

Honeycomb däck utan innerslang. Ny och testad modell av däck, gjord speciellt för Xiaomi M365 scootrar. Pris per 1 däck.

Produkten passar till följande elscootermodeller – XIAOMI: M365, PRO, PRO2, 1S, Essential

Beskrivning

Sätt lite körsträcka på din Xiaomi scooter med det här punkteringsfria däcket. Det är en ny teknik, som redan har prövats och testats på cyklar och som nu har gjorts och framgångsrikt anpassats för elscootrar.

Däcket har inte någon innerslang. Dess exklusiva”honeycomb-konstruktion” gör att gummit kan behålla formen och fungera ordentligt. Det rekommenderas att använda den här typen av däck under den varma årstiden, eftersom du kan dra full nytta av att gummi blir mjukare i värme – greppet på ytan blir mycket hårdare.

Ytterdiameter för det punkteringsfria däcket – 210 mm. Inre diameter – 140 mm. Däckets bredd – 35 mm. Den officiella storleken som gjorts för Xiaomi M365 scootrar är R8½. Priset anges per 1 däck.

Prova den här modellen av däck och rulla längre än med klassiska däck. Öka körsträckan på din Xiaomi elscooter, genom att beställa idag!

Produkten passar till följande elscootermodeller – XIAOMI: M365, PRO, PRO2, 1S, Essential

Mer information
Vikt 0.637 kg
Dimensioner 20 × 20 × 5 cm
Färg

RESERVDELSGRUPP

,

Passar för modeller:

, , , ,

Du gillar kanske också…

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.