Xiaomi elscooter bält för fällmekanism

56.00kr Moms

I lager

Xiaomi elscooter bält för fällmekanism
Xiaomi elscooter bält för fällmekanism

56.00kr Moms

  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

Xiaomi elscooter bält för fällmekanism

En bult som håller ihop hela fällmekanismen på Xiaomi scootrar. Styrböjnings-/skjutbult för scootrar tillverkade från och med 2019.

Produkten passar till följande elscootermodeller – XIAOMI: M365, PRO, PRO2, 1S, Essential

Beskrivning

Håll ett öga på din scooter och särskilt på fällmekanismen. Den har några av de känsligaste delarna och kan behöva reservdelar oftare än resten. Den här skruven används för att säkra din elsparkcykels böjningsmekanism och hålla den på plats.

Styrböjnings-/gångjärnsbult för elscootrar tillverkade från och med 2019. Logotypen på fotografiet och logotypen på Scooter som står på plats måste vara samma.

Styrböjnings-/gångjärnsbult för elscootrar tillverkade fram till 2019. Logotypen i fotot och logotypen på Scooter måste vara identiska.

VIKTIGT: Skruven finns i två varianter, beroende på när din scooter tillverkades. Symbolen på bilden MÅSTE vara identisk med symbolen på din scooters fotoställning. Det är så du vet att skruven passar!

Xiaomi M365-scootermodellerna ändrade sina produktionsspecifikationer runt 2019. Det är därför som de som producerades fram till 2019 och de som producerades efter 2019 kräver olika typer av bultar. Båda är liknande, ungefär 5,5 cm långa och 1,3 cm i diameter.

Se till att du köper rätt bult! Kontakta oss för en konsultation om du är osäker.

Produkten passar till följande modeller av elscooter – XIAOMI: M365, PRO, PRO2, 1S, Essential

Mer information
Vikt 0.22 kg
Dimensioner 5.2 × 1.3 × 1.3 cm
RESERVDELSGRUPP

Passar för modeller:

, , , ,

Du gillar kanske också…

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.