Flexibelt skoterlås med nyckel “ULAC Berlin”

509.00kr Moms

Slut i lager

  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

Flexibelt skoterlås med nyckel “ULAC Berlin”

Den världskända tillverkaren av tillbehör till elektriska skotrar ULAC presenterar ett patenterat skoterlås med Memory Cable-teknik från Berlin. Extremt slitstarkt flätat sladdlås, belagt med silikon kommer att skydda din scooter från stöld. Lås och lås upp scootern med unik gjutnyckel.

Beskrivning

Planerar du att shoppa men har ingen plats att lämna din skoter på ett säkert sätt? Använd den patenterade tekniken “ULAC Si” för flexibelt lås “Berlin”.

Den unika tekniken i detta populära designlås gör att du kan resa med din elscooter utan att oroa dig, och låsa den säkert när du vill.

Med ett extremt slitstarkt flätat stålmaterial, skyddas dina tillhörigheter från stöld. Förstärkt flätat stål skyddar låset från att klippas eller klippas av med hjälp av olika verktyg.

Individuellt gjuten nyckel kommer att säkerställa att det cylindriska låset inte kan öppnas med den traditionella pass-nyckeln, vilket ger maximal säkerhetsgaranti.

Hur använder man låset?
Sätt in nyckeln och vrid den medurs.
Öppna låset och lägg det runt din skoter eller cykel.
Vrid nyckeln moturs och ta ut nyckeln.
Säkerställ att låset är säkert.

Tekniska parametrar:
Material: flätat stål, silikon
Längd: 70 cm
Diameter: 21 mm
Vikt: 450g
Färg: svart

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.