Display för KUGOO-scooter

426.00kr Moms

I lager

Display för KUGOO-scooter
Display för KUGOO-scooter

426.00kr Moms

  • Fria returer inom 14 dagar
  • Din pengarna-tillbaka-garanti
  • Kvalitetsgaranti

Display för KUGOO-scooter

Scooterdelar, inklusive den främre kontrollpanelen (displayen), måste vara i gott skick för att el-scootern ska fungera korrekt. Om du märker att displayen är sliten eller att den krånglar rekommenderar vi att du byter ut den mot en ny. Passar till Kugoo M4, M4 PRO elektriska skotrar.

Beskrivning

Elektrisk display för din Kugoo elscooter. Den här displayen är utformad för 48V-drivna elscootrar, inklusive modellerna Kugoo M4 och M4 PRO.

Displayen visar upp olika funktioner på din elsparkcykel, bland annat hastighet, batterinivå, felkoder, kilometerräknare, körsträcka och växel. Displayen har också en USB-laddningsutgång.

SÅHÄR NSTALLERAR DU: Ta helt enkelt bort den gamla displayen med en Alan-nyckel och koppla ur kablarna. När du installerar den nya displayen för Kugoo elrullatorn, se till att testa vinkeln på gashandtaget innan du drar åt skruvarna helt och hållet. Koppla in kabeln igen. Du är nu redo att köra! Busenkelt va?

Tekniska parametrar:
Vikt: 140g
Färg: svart och röd
Lämplig för följande modeller: Modeller:: Kugoo M4 & M4 PRO elektriska skotrar

Mer information
Passar för modeller:

,

Fri frakt för beställningar över 800 kr

1Fria returer inom 14 dagar

Den högsta kvaliteten på marknaden

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.